•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ceo svet gleda Meta Dejmona

U bliskoj budućnosti, astronaut Mark Vatni usled nezgode ostaje sam na Marsu. On pokušava da preživi na negostoljubivoj planeti, sa ograničenim zalihama, udaljen 55,758,006 kilometara od Zemlje. Ridli Skot je oštroumno ostvarenje Marsovac: Spasilačka misija 3D snimio na osnovu istoimene SF knjige Endi Vira. Napetu avanturu astronauta, botaničara i inženjera Marka Vatnija, koga igra Met Dejmon, domaća publika biće u prilici da gleda od 1. oktobra u bioskopima širom zemlje.

Misiju Ares 3 na Marsu je prekinula snažna peščana oluja. Članovi istraživačkog broda Hermes, bili su prinuđeni da se evakuišu. Dok je oluja tutnjala, Vatni je nestao. Svi su primili poruku sa Vatnijevog astronautskog odela da su njegove vitalne funkcije prekinute. Nastavili su dalje.

Uprkos svemu, Vatni je preživeo i dok se on nalazio u skloništu koje je projektovano da izdrži 31 dan na površini, posada broda Hermes se udaljavala od Marsa. Ako mu se pokvari mašina za kiseonik, ugušiće se. Ako se uređaj za skupljanje vode pokvari, umreće od žeđi. Na Marsu još hiljadu stvari može da krene naopako, a sledeća istraživačka ekipa stiže tek za četiri godine.

U danima koji dolaze, Vatni će pokušati da se izbori sa emocionalnim, fizičkim i ekološkim preprekama na Crvenoj planeti, koja će pokušati na sve načine da ga ubije. Uz zvuke disko muzike, osloniće se na svoju genijalnost, istrajnost i iznad svega duhovitost kako bi preživeo i pronašao način da se vrati na Zemlju.

Pored Meta Dejmona, Ridli Skot je okupio impresivnu glumačku ekipu koja uključuje Džesiku Čestejn, Kristen Vig, Kejt Maru, Majkla Penu, Džefa Danijelsa, Čivetela Ehiofora i Donalda Glivera.


Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...