•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlie Casanova (2010)

Charlie (Emmett J. Scanlan) je uspešan biznismen koji odlazi na konferenciju tokom vikenda sa svojom suprugom, trojicom najboljih prijatelja i njihovim suprugama. Ono što većina njih ne zna je činjenica da je Charlie-jev život zapravo kula od karata: njegov posao se raspada, a investicije propadaju. Isto tako mu je brak jako “klimav” , u tajnoj je vezi sa prijateljevom suprugom i koristi kreditne kartice da bi izbegao gotovo neizbežan finansijski kolaps. Na putu za konferenciju, Charlie kolima ubija ženu iz radničke klase i odlučuje da karta koju će izvući iz špila odluči hoće li pozavati policiju ili jednostavno samo nastaviti dalje. ..

Ovo je odličan krimi-triler koji morate pogledati.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:zločinački, drama, triler
Godina:2010
Reziser:Terry McMahon
Scenario:Terry McMahon
Uloge: Emmett Scanlan, Leigh Arnold, Valeria Bandino
Award:4 nominacije
Studio: Source Productions
Zemlja:Ireland
Website:www.charliecasanovathemovie.com/
Jezik:engleski
Trajanje:94 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu