•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlize Theron je nova negativka 'Paklenih ulica'?

Charlize Theron ponuđena je uloga nove negativke u filmu 'Fast 8', najnovijem nastavku akcione sage 'Paklene ulice'. Kako donosi Deadline još nije poznato u kojoj su fazi pregovori jer iz Universala nema službene potvrde, ali je navodno studio izuzetno zagrejan da se Theron što pre pridruži glumačkoj ekipi.

Produkcija filma bi trebala da počne uskoro, a glavne zvezde franšize Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson i Jason Statham sigurni su aduti i ovog nastavka koga će režirati F. Gary Gray.

Theron je trenutno zauzeta angažovanjem na filmu The Gray Man, trilera o CIA-inom operativcu ubici koji je štitio decu. Budući da je njena uloga prvobitno bila namenjena Bradu Pittu trebalo je prepraviti ceo scenario glavnog lika u ženski rod.

Oskarovka koja se uspešno uklopila u prošlogodišnji akcioni hit Pobesneli Max, ne bi trebala da ima nikakvih problema ni sa novom ulogom ni sa uklapanjem u već uhodanu ekipu. Sličnu je situaciju prošao Dwayne Johnson koji se timu priključio tek u filmu Psklene ulice 5, a čini se da Universal navija za nju kako bi dobio još jedno veliko glumačko ime i to ne samo za ovaj, nego i za preostale nastavke.

Fast 8 se u bioskopima očekuje 17. aprila 2017. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...