•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlize Theron o starenju i godinama: Žene, opustite se malo i uživajte u životu

Pritisak društva na žene ne dotiče slavnu glumicu Charlize Theron.

Poznata 39-godišnja glumica pojavila se na naslovnici aktuelnog izdanja W magazina, a u intervjuu je govorila kako joj je odluka o tome da bude majka u tridesetima dala potpuno drugačiju perspektivu o godinama i starenju.

"Baš poput mnogih žena i ja sam s osuđivanjem gledala na žene koje stare. Žene u našem društvu se u određenim godinama počnu osećati kao ubrano cveće koje nakon toga počinje da vene. Tek sad shvatam da to ne treba biti tako, možemo slaviti svako doba. To je moje ohrabrenje 20-godišnjakinjama koje su prestravljene zbog starenja - nemojte zbog toga imati nervne slomove i nemojte previše piti. Starenje nije loše. Zapravo, ja sam potpuni alkoholičar", našalila se Charlize Theron.

Theron, majka 3-godišnjeg Jacksona, kaže kako bi se volela da se vrati u prošlost i sebi kao 20-godišnjakinji reći da se malo opusti.

"Rekla bih - opusti se. Uvek sam negde žurila, imala sam osećaj da će mi nestati vremena. Sad kad sam starija, ništa mi ne fali. Kad sam napunila 30, shvatila sam da ne moram ugoditi svima. Mogla bih zapravo malo uživati u životu, to uopšte nije loša stvar", ispričala je Theron.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...