•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Christian Bale dobio sina

Britanski glumac Christian Bale postao je otac po drugi put - njegova supruga Sandra Sibi Blažić rodila je dečaka. Radosnu vest je potvrdio i Baleov potparol.

Glumac, poznat po ulozi Brucea Waynea u nekoliko nastavaka filma Batman i Blažićeva već imaju devetogodišnju ćerku Emmeline.

Bale je karijeru počeo sa 13 godina, ulogom u filmu Stevena Spielberga Carstvo sunca iz 1987. godine. Pozitivne kritike pobrao je ulogama u filmovima Američki psiho iz 2000. godine i The Machinist iz 2004. godine.

Glumio je i u poslednja tri nastavka serijala o Batmanu, kao i u filmovima The Equilibrium (2002), The Prestige (2006), Rescue Dawn, The Fighter (2010), American Hustle (2013).

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu