•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cineplexx širom regiona ugostio više od 60.000 posetilaca u jednom danu

Regionalni bioskopski prikazivač Cineplexx juče je specijalnom ponudom ugostio više od 60.000 ljudi, kojom je najavio početak letnje akcije pod nazivom Cool leto. Uz cool osveženje i osećaj nezaboravnog filmskog užitka proslavljen je prvi dan neodoljive ponude bioskopa tokom letnjih meseci. Na hiljade posetilaca uživalo je u najaktuelnijim filmovima po sniženoj ceni karte u rashlađenoj bioskopskoj sali i brojnim pogodnostima.

Cineplexx bioskopi predstavljaju elegantni spoj tradicionalnog, čiji počeci datiraju od 1967. godine, i modernog, uz 3D i lasersku tehnologiju, vrhunski kvalitet zvuka i udobnost sala, čineći ga omiljenim mestom za sve ljubitelje filmske umetnosti. Upravo ovakvi bioskopi u Sloveniji, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji i Prištini juče su otvorili svoja vrata posetiocima sa sniženom cenom karte za sve projekcije tog dana. Da doživljaj i letnje uživanje budu kompletni, Cineplexx je svakog posetioca u Beogradu, Nišu i Kragujevcu, uz kupljenu ulaznicu obradovao poklon sladoledom u McDonald’s restoranima kako bi ih nagradio za njihovu vernost. Zabava je ovog cool utorka bila zagarantovana, jer se Cineplexx pobrinuo da svim svojim gostima omogući uživanje u jedinstvenom iskustvu koje kvalitet projekcije i udobnost sala bioskopa donose, po super cool ceni karte i uz najatraktivnije filmske letnje naslove poput „Grozan Ja 3“, „Automobili 3“, „Spajdermen: Povratak kući“, „Transformersi: Poslednji vitez“, „Čudesna žena“, „Ludilo devojačke večeri“ i mnoge druge namenjene za svačiji ukus.

Konstantnim ulaganjem u podizanje zadovoljstva svojih gostiju, kompanija Cineplexx je postala jedna od vodećih regionalnih destinacija za uživanje u pravom filmskom doživljaju, nezaobilazno mesto zabave i porodičnog opuštanja.

Cineplexx International: Lider u jugoistočnoj Evropi

Od početka širenja 2009. godine, Cineplexx je stalno jačao svoju poziciju u jugoistočnoj Evropi. Prvi Cineplexx bioskop otvoren je 2011. godine u Hrvatskoj. Iste godine usledilo i proširenje na Srbiju. Danas Cineplexx svoje bioskope ima i u Makedoniji, Crnoj Gori, Albaniji, Sloveniji i Grčkoj. Otvaranjem bioskopaCineplexx BIG Beograd u BIG FASHION šoping centru na Karaburmi, koje se desilo u aprilu ove godine, Cineplexx je Beograđanima pružio priliku da prvi put uživaju u prikazivanju filmova uz pomoć laserske tehnologije. U Srbiji Cineplexx trenutno broji pet bioskopa - Cineplexx Delta City, UŠĆE Shopping Center iBIG Beograd u glavnom gradu i jedan u Kragujevcu i Nišu.

„Naša kompanija veoma je dobro pozicionirana u ovom regionu i lideri smo na tržištu u više zemalja. Bioskopi su jako popularni u jugoistočnoj Evropi. Sve veći broj šoping centara vidi bioskope kao neophodan element za zabavu“, izjavio je Kristof Papusek, rukovodeći partner kompanije Cineplexx International. Cineplexx je danas jedan od najvećih bioskopskih lanaca na zapadnom Balkanu sa ukupnim brojem od dvadeset bioskopa u devet zemalja jugoistočne Evrope.

Danas Cineplexx mrežu čini 42 multipleksa i 6 tradicionalnih bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Albaniji, Grčkoj i Italiji, sa 323 bioskopske dvorane. Sa oko 1.350 zaposlenih, Cineplexx bioskope godišnje poseti više od 12 miliona gledalaca.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...