•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Colin Farrell potvrdio da će glumiti u drugoj sezoni 'Pravog detektiva'

Irski glumac Colin Farrell potvrdio je da će glumiti u drugoj sezoni hvaljene dramske serije Pravi detektiv (True Detective), prenosi časopis Rolling Stone.

Farrell je rekao da su informacije o ostalim ulogama tajna, ali otkrio je nekoliko detalja vezanih za produkciju. Znam da će biti osam epizoda i da će se snimati četiri do pet meseci. Ne znam puno oko toga, ali snimamo u okolini Los Angelesa, kazao je Farrell.

Produkcijska kuća HBO još nije potvrdila vesti o emitovanju serije, a ostali detalji vezani uz produkciju i dalje ostaju u tajnosti.

Kreator serije Nic Pizzolato ponovno piše scenario novih osam epizoda, a još je ranije otkrio da će se u drugoj sezoni serije, smeštene u izmišljenom kalifornijskom gradu raditi o jakim ženama, lošim muškarcima i tajnoj, okultnoj istoriji transportnog sistema SAD-a.

Ranije je potvrđeno da će druga sezona imati više reditelja, a neka od rediteljskih imena koja se spominju su William Friedkin i Justin Lin (Paklene ulice), dok dobitnik Emmyja Cary Fukunaga neće više režirati.

Od pre je poznato kako druga sezona neće imati veze s prvom, i da u njoj neće glumiti Matthew McConaughey i Woody Harrelson. Glasine kruže da su Elisabeth Moss, Rachel McAdams, Vince Vaughn i Taylor Kitsch zainteresovani ili uključeni na neki način u seriju.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....