•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Confessions of a Dangerous Mind" (Blu-ray)

„Confessions of a Dangerous Mind“ može da Vas natera da pomislite kako nešto nije u redu sa vašim prijemom, ali ne brinite, film tako izgleda i tako je i sniman.

Znači, bez brige.

1080p/2.40:1 transfer izgleda baš onako kako treba da izgleda, mada zamisao reditelja izgleda prilično jasnije u hi-def u odnosu na DVD. Detalji su kristalno jasni, čak ponekada i previše oštri u nekim scenama i precizno predstavljaju preko slike zamisao reditelja. Crni tonovi su duboki tokom čitavog filma. Nežnije boje su tople i neutralne onda kada reditelj poželi da ih predstavi takvima.

DTS HD 5.1 Master Audio je snažan. Prilično čist, sa dobro usnimljenim dijalozima i na trenutke užurbanim dizajnom zvuka i efektnom muzikom Alexa Wurmana, sa kombinovanjem električnog zvuka sa melodijama karakterističnim za period filma. Ništa Vam neće protresti zvučnike, ali je miks iznad proseka.

Dodaci su: komentar reditelja i snimatelja, snimanje filma u trajanju od 22 minuta, 6 minuta stvarnog Chuck Barrisa, par obrisanih scena, čitanje za ulogu od strane Sama Rockwella i trejler.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...