•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Crna mačka beli mačor (1998)

Crna mačka beli mačor je srpski film iz 1998. Režiser filma je Emir Kusturica, a scenario potpisuju Gordan Mihić i Emir Kusturica. Produkcijske kuće koje su uradile film su: CiBy 2000, Pandora Filmproduktion, Komuna i FRANCE 2 CINEMA. Muziku za film su uradili Nenad Janković, Vojislav Aralica i Dejan Sparavalo. Film je žanrovski opredeljen kao komedija.

Matko Destanov živi sa svojim 17-ogodišnjim sinom Zaretom na obali Dunava negdje u blizini Bugarske. Veliki je kockar i sitni kriminalac. Zadužio se, a dio duga bi mu se otpisao ako bi svog sina oženio 8 godina starijom Afroditom Karambolo, zvanom Bubamara zbog svoje visine. Ona je inače sestra Dadana Karambola, čoveka kome Matko duguje novac. Ali problemi nastaju kada se Zare zaljubi u Idu, a i Bubamara ne želi da se uda jer čeka svog „princa na belom konju“.

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Žanr:Komedija, Muzički, Romantični
Godina:1998
Reziser:Emir Kusturica
Scenario:Emir Kusturica, Gordan Mihic
Uloge:Bajram Severdzan, Srdjan Todorovic i Branka Katic
Studio:CiBy 2000, Pandora Filmproduktion, Komuna
Jezik:Srpski, Bugarski, Nemački
Trajanje:127 Minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila