•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Crni Guja ponovo u akciji?

Mnoge ljubitelje britanskog humora obradovaće informacija da se planira snimanje novih epizoda “Crne guje”.

Edmund Blekeder ili Crna guja i njegov verni pratilac Boldrik mogli bi da se vrate na male ekrane ako producenti sakupe dovoljno novca da mogu da isplate honorar za glumca Hjua Lorija.

Toni Robinson, koji je tumačio lik Boldrika u kultnoj seriji iz 80-ih, rekao je da sve "visi u vazduhu" dok ne utvrde mogu li da dovedu poznatog dr. Hausa u seriju, pa se našalio da bi mogli da imaju problema s isplatom glumcu koji je u međuvremenu postao velika zvezda u SAD.

Svi glumci međusobno su razgovarali i zainteresovani su za povratak u prošlost, a Lori je rekao da mu treba malo vremena da razmisli.

"Novu sezonu pratiće velika očekivanja, jer ne samo da se ljudi sećaju originala, već se sećaju i ko su oni bili dok se prikazivao, a to je vrlo opasno", kaže Robins.

Prema glasinama, Lori je dobijao i do 250.000 funti po epizodi kad je Dr. Haus bio na vrhuncu popularnosti, iako je pre toga bio uspešan komičar koji je često glumio s kolegom iz “Crne guje”, Stivenom Frajem, s kojim se proslavio i u seriji “Dživs i Vuster”. Glavni lik, Crnu guju, u seriji je glumio Rouan Etkinson, pre nego što je postao Mister Bin, piše Independent.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila