•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cruel Intentions (1999)

Dvoje razmaženih bogataških derišta sa Menhetna - Ketrin i njen polubrat Sebastijan imaju sve što, smatraju mnogi, život može da pruži - materijalno bogatstvo, obljilje seksa i droge. S obzirom da nemaju da rade ništa pametnije, dosadu prekracuju intrigama, pri čemu im je seks omiljeno sredstvo.
Sebastijan tako iz čiste zabave skida nevinost dobrim maminim ćekicama, a Ketrin je veštim manipulacijama postala kraljica svog bogataškog miljea. Kada joj izvesna Sesil preotme dečka, Ketrin zamoli polubrata da odvede Sesil u krevet i poradi na tome da dobije reputaciju drolje.
Ali, Sebastian u takvoj akciji ne vidi izazov - za njega bi pun pogodak bio zavođenje Anet, ćerke direktora škole koja ne samo što je nevina, nego je u časopisu za tinejdžere napisala pravi mali manifest vrline i devičanstva. Ketrin Sebastijanu predlaže opkladu - ako Sebastijan ne uspe da zavede Anet, mora da joj da svoj besni automobil; ako pak u tome uspe, polusestra će ostvariti sve njegove najperverznije fantazije.

Žanr:drama, romansa, triler
Godina:1999
Reziser:Roger Kumble
Scenario: Choderlos de Laclos
Uloge: Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Reese Witherspoon
Uzrast:R
Award:7 osvojenih
Studio: Columbia Pictures Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...