•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cutthroat Island (1995)

Đina Dejvis je glavna zvezda ove avanturističke sage. Ona je Morgan Adams, najbolji mačevalac među piratima koji su ikada plovili morima. Ova krćerka pirata krenula je očevim stopama. Kada on umre u amanet joj ostavlja brod, grupu bandita i jednu trećinu mape s blagom.

Morgan više od svega želi da pronađe preostale delove mape i dođe do skrivenog blaga, ali nevolja je u tome što je deo koji ona poseduje napisan na latinskom. Zbog toga je primorana da kupi obrazovanog roba, Vilijama Šoa, koji zna da tumači antičke jezike.

Međutim, nevolja je u tome što Vilijam ima vrlo sumnjivu prošlost. Ne prođe mnogo a Morgan i Vilijam shvataju da je još neko u potrazi za preostalim delovima mape. U pitanju je Dog Braun, Morganin ujak, jedan od najopakijih pirata. Dok se Morgan i Vilijam skuobljavaju sa Dogom, jedan britanski novinar redovno izveštava javnost o njihovim okršajima.

Žanr:akcija, avantura, komedija
Godina:1995
Reziser:Renny Harlin
Scenario:Michael Frost Beckner
Uloge:Geena Davis, Matthew Modine, Frank Langella
Uzrast:PG-13
Studio: Beckner/Gorman Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:124 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...