•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li prepoznajete glumca sa slike?

Glumac se pojavljuje u filmu „Gadna gomila“, ali je potpuno neprepoznatljiv i ne progovara nijednu jedinu reč. S obzirom na to da je odbio da učestvuje u promociji filma, veći deo javnosti nije ni upozat sa činjenicom da se vratio na veliko platno.

Da li ste uspeli da pogodite o kome je reč? Da, u pitanju je Džim Keri, jedan od najsimpatičnijih holivudskih glumaca, koji je proteklih godina potpuno zapostavio glumu.

Iako se pojavljuje u nekoliko scena, njegov lik Pustinjak je jedan od najupečatljivih likova u ovom romantičnom horor-trileru, rediteljke Ane Lili Amirpur. On je tihi nomad koji luta pustinjom s kolicima iz supermarketa i spašava junakinju filma (Suki Voterhaus), nakon što pobegne od grupe hanibala.

Glumac je proveo samo pet dana na snimanju ovog filma, a njegovo ime se nije ni pomenulo u toku promocije ovog ostvarenja. Takođe, on je ostao nem na temu „Gadne gomile“, baš kao i lik koga tumači u filmu.

Pored Džim Kerija, u filmu glume Kijanu Rivs, Džejson Momoa, Suki Vaterhaus, Dijego Luna i Đovani Ribisi.

Domaća publika ima priliku da pogleda ovo dugo iščekivano ostvarenje od 31. avgusta u bioskopima širom Srbije.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....