•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li ste spremni za još jedno 'Pročišćenje'?

Žanr horora jedan je od filmskih žanrova koji ima problema sa originalnošću. Videli smo i previše filmova gde maskirani ubica proganja nemoćnog tinejdžera mesarskim nožem. Ali jedan od filmova koji se izdvojio svojim neobičnim konceptom je film Pročišćenje i njegov nastavak Pročišćenje: Anarhija. Ako su i vas oduševili filmovi razveseliće vas i trailer za još jedan nastavak u franšizi - The Purge: Election Year.

Radnja filma vrti se oko senatorice Charlene "Charlie" Roan, koju glumi Elizabeth Mitchell (Izgubljeni). Ona je preživela užasnu noć Pročišćenja pre 15 godina kada je ostatak njene porodice ubio ludi "Purger".

Raon je jedina na vlasti koja se aktivno protivi godišnjem "čišćenju", vremenu od 12 sati kada su dopušteni baš svi zločini, uključujući i ubistva. Uvođenje Pročišćenja dovelo je do smanjenja zločina ostatak godine i smanjenje nezaposlenosti. Takođe je pomoglo i rešavanju problema prenaseljenosti i beskućnika u gusto naseljenim područjima.

Frank Grillo, koji je bi protagonist Anarhije, u novom filmu se nalazi u ulozi šefa osiguranja senatorice Roan. On je u prošlom filmu krenuo kao jedan od izvršitelja pravde, kako bi osvetio smrt svog sina, ali je promenio mišljenje i odlučio da pomogne ljudima da prežive tu noć i uvideo koliko je zapravo bolestan taj godišnji događaj.

Glumac Edwin Hodge takođe će se pojaviti u novom filmu. On je jedini glumac prisutan u sva tri filma. U prvom ga je spasila porodica Sandin i od onda je postao žestoki suparnik godišnjeg čišćenja koji spašava nevine i ubija privilegovane "Purgere" kojima je ubijanje sport. Koja će biti njegova uloga u novom filmu saznaćemo 1. jula kada film stiže u bioskope.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...