•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li znate ko će biti nova 'majka'?

Popularna serija 'Kako sam upoznao vašu majku' koja nas je uveseljavala punih devet sezona stigla je do svog kraja.

Ali kako obožavatelji ne bi previše tugovali već je objavljeno kako se planira spin off serija koja bi trebala doneti i majčinu stranu cele priče. Pretpostavljalo se da će glumica koja je u seriji glumila majku, Cristin Milioti, uteloviti protagonisticu serije 'Kako sam upoznala vašeg oca' ali stigle su drugačije vesti - odabrana je nova majka!

Glumica Greta Gerwig odabrana je za ulogu Sally, koja postepeno otkriva kako je upoznala svog partnera. Sally je opisana kao ženski Petar Pan koja nikad nije odrasla i nema pojma kuda ide sa svojim životom. Nakon manje od godinu dana braka shvatila je kako ona i njen suprug nemaju baš ništa zajedničko te da je razlaz neizbežan. Uz podršku porodice i prijatelja Sally će morati da stavi život u normalu i otkrije šta je za nju najbolje.

Gerwig je karijeru gradila većinom kroz nezavisne indie filmove u kojima je glumila, producirala ih ili pisala scenarije. Manjim ulogama u filmovima kao što su 'Samo seks' i 'Rimu s ljubavlju' predstavila se i malo široj publici. Za crno-beli indie film 'Frances Ha', za koji je supotpisala scenario i odglumila naslovnu ulogu, zaradila je čak i nominaciju za Zlatni globus.

Uz scenariste i izvršne producente Emily Spivey, Cartera Baysa i Craiga Thomasa Gerwig je objavljena i kao producentica pa se očekuje kako će učestvovati i u pisanju scenarija za nadolazeće epizode. Pilot seriju režiraće Pamela Fryman ali nije poznato kada bi mogli očekivati njen izlazak.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...