•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Danas u bioskope stiže animirani film 'Hrabri petao 3D'

Miloš Timotijević i Katarina Marković sinhronizuju petla Tota i koku Di.

Svima nam je poznato da je zadatak svakog petla da ujutru budi svoje leglo i okolinu. Međutim, Toto se razlikuje od drugih. Pored toga što je njegovo kukurikanje najgori zvuk koji vas ujutru može probuditi, on želi nešto mnogo više – da postane borbeni petao! To će postići samo ako pobedi strašnog petla Bankivoida, šampiona nad šampionima. U tome će mu pomoći prijatelji i lepa koka Di, u koju se Toto zaljubljuje.Hrabri petao je treći u nizu meksičkih igranih filmova braće Gabriela i Rodolfa Riva Palasio Alatriste, koji potpisuju režiju i scenario.

Film je od danas u svim domaćim bioskopima i to u sinhronizovanoj 3D verziji. Publika će imati priliku da čuje Miloša Timotijevića i Katarinu Marković koji su pozajmili glasove borbenom petlu Totu i lepoj koki Di.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...