•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Daniel Radcliffe u borbi za preživljavanje u novom traileru za film 'Jungle'

Objavljen je trailer za novi film sa Danielom Radcliffeom snimljenom prema istinitoj priči, a uz trailer je stigao i novi poster.

Režiju potpisuje Greg McLean, a scenario je napisao Justin Monjo prema knjizi Yossija Ghinsberga. Ghinsberg je u knjizi opisao svoju priču o preživljavanju kad je ostao zarobljen na neistraženoj teritoriji amazonske prašume pune tri nedelje 1981. godine. Njegovu priču je već doneo Discovery Channel u svom dokumentarnom serijalu I Shouldn't Be Alive.

Radcliffe je u filmu 22-godišnji Izraelac Yossi Ghinsberg koji sa svoja dva prijatelja, švajcarskim učiteljem Marcusom Stammom i američkim fotografom Kevinom Galeom, odlazi iz bolivijskog grada La Paz u ono što je trebala biti avantura života. U neistražene delove Amazone ih vodi austrijanac Karl Ruprechter koga su upoznali nekoliko dana ranije i koji im je rekao da je geolog i da zna put kroz prašumu. Ali, san o avanturi se uskoro pretvara u noćnu moru iz koje neće svi izaći živi.

Film je u planu od 2014. godine kada se vodio pod punim imenom knjige Jungle: A Harrowing True Story of Survival, u međuvremenu je skraćen na Jungle. Među ostalom glumačkom ekipom su Thomas Kretschmann i Alex Russell.

Jungle u američke bioskope stiže 20. oktobra.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...