•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Danijel Redklif 'nezainteresovan' za ulogu Harija Potera

Potermanija“ je ponovo aktuelna zahvaljujući predstojećem filmu „Fantastične zveri i gde ih naći“, ali je zato glumac Danijel Redklif nedavno otkrio da nije zainteresovan da ponovo tumači ulogu popularnog čarobnjaka.

Nakon spekulacija o tome da bi mogao da se snima film na osnovu hit londonske predstaveHari Poter i ukleto dete (Harry Potter and the Cursed Child), dvadesetsedmogodišnji glumac istakao je za Rojters da niko nije ni kontaktirao sa njim.

To nije nešto za šta bih bio zainteresovan, a ako ga zaista budu snimali, smatram da bi trebalo da angažuju glumce iz same predstave“, otkriva Redklif, koji je imao 11 godina kada se prvi put pojavio na kastingu za megapopularanu franšizu.

Glumac se obreo u Londonu zbog trodnevnog festivala filma i porodičnih aktivnosti, gde se prikazuju njegova dva najnovija filma, Swiss Army Man i Imperium.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...