•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

De Niro doputovao u Sarajevo

Robert de Niro, najveća zvezda ovogodišnjeg Sarajevskog filmskog festivala, doputovao je u Sarajevo gde će mu večeras biti uručena specijalna nagrada za životno delo.

U čest velikom glumcu sa A liste holivudskih zvezda večeras će u Sarajevu biti prikazana i obnovljena verzija njegovog velikog filmaTaksista, snimljenog 1976. godine u režiji Martina Skorsezea.

De Niro će prema planu i rasporedu proći crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu, a publici će se pokloniti i primiti nagradu u letnjem bioskopu gde će mu nagrada biti i uručena.

Inače, nagrada Počasno srce Sarajeva za životno delo prvi put će biti dodeljena ove godine, na 22. SFF-u.

Upravo će De Niro imati čast da primi vrednu nagradu za sve ono što je napravio u 50 godina svog svaralaštva. Tom prilikom, glumačka zvezda će se kratko obratiti sarajevskoj publici, a druženje sa medijima i svim zainteresovanim planirano je za sutra.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu