•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Deca Angeline Jolie i Brada Pitta žele tetovaže

Iako oboje imaju kolekciju tetovaža, Angelina Jolie otkrila je da Brad Pitt ne želi da se njihova deca tetoviraju.

Par ima šestoro dece - šestogodišnje blizance Vivienne i Knoxa, osmogodišnju Shiloh, devetogdišnju Zaharu, 11-godišnjeg Paxa i 13-godišnjeg Maddoxa. Upravo je Maddox probio led i pitao roditelje može li se tetovirati, što su odbili. Ali sada se i Zahara počela zanimati za tetovaže, što je prestravilo Brada.

"Deca me već ispituju o tetovažama, kako da im kažem ne? To je teško pitanje za očeve i kćeri jer iz nekog razloga muškarci su više osetljiviji kada su u pitanju kćeri i tetovaže", rekla je glumica.

Par se takođe nada da deca neće krenuti njihovim stopama i baviti se glumom.

"Ako žele glumiti, neće moći da rade samo to jer to nije dovoljno. Moraće istovremeno pronaći pravi posao. Ali nadam se da će, kad vide šta se sve događa u svetu, biti inspirisani da postanu pisci, političari, aktivisti. Jako su individualni tako da mislim da neće slediti mamu i tatu", rekla je Angie.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...