•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Delgo (2008)

Delgo je mladić koji mora spasiti svet pomirujući dva suprostavljena plemena oko obostranog neprijatelja.

Delgo (Freddie Prinze Jr.) je naivni tinejđer s avanturističkim zamislima, te mora skupiti grupicu koja će spasiti svet od sukoba između Lockni plemena koji vladaju na kopnu, i Nohrin plemena koji imaju krila i vladaju nebesima. Delgo je nepravedno optužen za zločin i smešten u Nohrin zatvor u kojem se sprijateljava s čudnovatim likovima kako bi pobegao iz zatvora.

Kada se vrati davno zaboravljeni neprijatelj, sudbina sveta nađe se u rukama živahne princeze Kyle (Jennifer Love Hewitt) i neverovatnog junaka koji Lockni-Nohrin sukob pomiruju za jedinstvo protiv zajedničkog neprijatelja. Oni kreću na uzbudljivo putovanje u zemlju čarolije, mašte, ljubavi i pustolovine.

Žanr:animacija, avantura, komedija
Godina:2008
Reziser:Marc F. Adler, Jason Maurer
Scenario:Patrick J. Cowan, Carl Dream
Uloge:Freddie Prinze Jr., Val Kilmer, Anne Bancroft
Uzrast:PG
Studio:Electric Eye Entertainment Corporation, Fathom Studios
Zemlja:United States
Website:www.delgo.com
Jezik:Engleski
Trajanje:94 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu