•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Delivery Man (2013)

Dejvid Voznijak (Vins Von) uvek je vodio jednostavan život. Radi kao dostavljač u porodičnoj mesnoj kompaniji, a naizgled je zadovoljan stanjem trajne osrednjosti. Dobrog je srca i može svakog da šarmira, ali on je nezreo, bez cilja, opasno zadužen i silno mu je potreban neki smisao u životu. Sve se menja kad otkrije da je biološki otac 533 dece, a da ih je 142 podiglo tužbu s ciljem saznanja njegovog identiteta. Odluči da uradi ispravnu stvar i jednom u životu preuzme odgovornost. Želi da sazna više o svojim potomcima, pa im ulazi u trag i počinje da ih nadgleda. Sasvim neočekivano, počinje da oseća emotivnu povezanost s tom decom i prvi put u životu shvata koliko je dobar osećaj misliti na druge, a ne samo na sebe. Dejvid im želi uspeh i sreću i kao anđeo čuvar daje savete, ohrabrenja i rame za plakanje kad je potrebno i počinje da uviđa šta mu nedostaje u životu. Istovremeno, njegova devojka Ema (Kobi Smolders) otkriva da je trudna, ali pošto poznaje Dejvida, njena očekivanja su minimalna. Međutim, najnoviji događaji su mu pomogli da razvije svoju ličnost na načine koje nije mogao ni da zamisli i polako shvata da ima svrhu u životu i donosi odluku da ovog puta neće nikoga izneveriti, a ponajmanje svoju decu.

„DreamWorks Pictures“ i „Reliance Entertainment“ predstavljaju film Dostavljač, dirljivu komediju o životnim komplikacijama, o tome kako svaka osoba treba da iskoristi svaki dan i postane najbolja što može da bude. U filmu među ostalima glume Vins Von, Kris Prat i Kobi Smolders, a zasnovan je na izvornom scenariju Starbuck, koji su napisali Ken Skot i Martin Petit.

Žanr:komedija, drama
Godina:2013
Reziser:Ken Scott
Scenario:Ken Scott
Uloge:Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders
Uzrast:PG-13
Box office:30.6M USD
Studio:DreamWorks SKG, Touchstone Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...