•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Denzel Washington u rimejku 'Sedmorice veličanstvenih'

Oskarovac Denzel Washington glumiće u rimejku filma Sedmorica veličanstvenih (The Magnificent Seven) iz 1960. godine.

Projekat će režirati Antoine Fuqua s kojim je glumac ostvario saradnju na akcionom trileru The Equalizer koji u bioskope dolazi 26. septembra. Fuqua je radio sa holivudskim veteranom i na kriminalističkoj drami Training Day iz 2001. godine za ulogu u kojoj je Washington osvojio Oscara.

Kompanija Sony Pictures navodno ima u planu da projekat razvije u franšizu, prenosi Digital Spy.

Podsetimo se, originalni vestern film je delo poznatog reditelja Johna Sturgesa. Impresivan je to prepravak antologijskog filma Sedam samuraja Akire Kurosawe, a 1961. bio je nominovan za Oscara u kategoriji najbolje muzike.

Glumački ansambl legendarne priče o sedmorici revolveraša koji pokušavaju obraniti selo od napada odmetnika čine Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson, Eli Wallach, Robert Vaughn, Brad Dexter i James Coburn.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...