•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dodatna projekcija filma 'Warcraft - Početak' 28.maja u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center

Zbog velike količine fanova i njihove želje da pogledaju 3D epsku avanturu "WARCRAFT – POČETAK" već prvog dana prikazivanja, u subotu, 28. maja u 21h uvedena je i dodatna projekcija u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Fanovi koji nisu uspeli da obezbede karte za prethodna dva termina, a žele da pogledaju ovaj dugo očekivani spektakl već prvog dana prikazivanja, mogu kupiti karte na blagajnama bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center.
Za vlasnike Cineplexx bonus kartice, moguća je i online kupovina.

Požurite i obezbedite svoja mesta na vreme, jer na ovakav filmski doživljaj smo dovoljno dugo čekali!

Iz studija Legendary Pictures i Universal Pictures stiže „Warcraft: Početak", epska avantura o sukobu nastalom zbog sudara svetova zasnovana na svetskom fenomenu Blizzard Entertainmenta.

Mirno carstvo Azerota stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici beže iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svet. Kad se portal otvori da spoji ova dva sveta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom. Sa ove dve zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma.

Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gde se svako bori za nešto.

"WARCRAFT - POČETAK" na redovne bioskopske repertoare stiže 2. juna a biće dostupan u 2D i 3D tehnici.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila