•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dodelu nagrada Tony vodiće Hugh Jackman

Svečanu 68. po redu dodelu pozorišnih nagrada Tony, koja će se održati u New Yorku 8. juna, vodiće popularni glumac Hugh Jackman.

Vođenje ove prestižne svečanosti biće mu četvrto po redu, a poslednju je vodio 2005. godine. Prošlogodišnju je vodio Neil Patrick Harris, kome je to bilo četvrto vođenje do sada.

Podsetimo, Jackman je 2004. godine, između ostalog, osvojio nagradu za ulogu u mjuziklu "The Boy From Oz". Godine 2009. na Broadwayu je glumio zajedno sa Danielom Craigom u drami “A Steady Rain”, a 2011. godine u plesnom showu “Hugh Jackman: Back on Broadway”.

- Jako smo ponosni i uzbuđeni što ćemo ponovno za voditelja imati Hugha Jackmana - izjavila je oduševljeno Charlotte St. Martin, izvršna producentica dodele.

Nominacije za ovogodišnje nagrade biće objavljene 29. aprila.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....