•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dugoočekivani film 'Bad Boys 3' ima novog scenaristu i nove probleme

Bad Boys 2 je prvi put prikazan pre 14 godina, a nade da bi Bad Boys 3 mogao biti snimljen već su odavno splasnule. Ali, to se zaista događa, a odgovornost za film ovaj put preuzima Jerry Bruckheimer.

U razgovoru za Yahoo, Bruckheimer je otkrio da film ima novog scenaristu koji već radi na scenariju. Bad Boys 3 ili Bad Boys For Life trebao je biti prikazan 2017. godine, međutim, scenarista/režiser Joe Carnahan je napustio projekt ranije ove godine.

"Mi smo radili na filmu, ne znam ni ja koliko godina, a kada smo već dosta toga uradili, ponovo je odgođeno", rekao je Bruckheimer.
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila