•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ed Sheeran će se okušati u filmskom mjuziklu

Omiljeni britanski pevač i tekstopisac Ed Sheeran će se okušati kao glumac u filmskom mjuziklu koji će po najavama biti mešavina filmova "Notting Hill" i "Once", a producenti će u filmu upotrebiti i Sheeranovu muziku, piše britanski Guardian.

Muzičar i tekstopisac, čijem trećem albumu predviđaju veliki uspeh izjavio je da mu je velika želja da nastupi u filmskom mjuziklu za koji će napisati i muziku, piše Guardian. Izjavio je da želi niskobudžetni film snimljen u Velikoj Britaniji.

Dvadesetšestgodišnjem Sheeranu gluma nije strana. Godine 2015. pojavio se u nekoliko TV-serija srednjovekovne drame "The Bastard Executione", čije je prikazivanje nakon prve sezone prekinuto.

U prošlonedeljnom intervjuu za Guardian, Sheeran je govorio o poteškoćama koje prate slavu i bogatstvo.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...