•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekstravagantni način života Johnnyja Deppa mesečno košta dva miliona dolara

Nakon što je Johnny Depp pokrenuo sudsku tužbu protiv svojih bivših poslovnih menadžera, oni su u javnost plasirali informacije da glumac živi neobičan stil života koji košta dva miliona dolara mesečno.

U izveštaju Deppovih bivših mednažera navedeno je da na opremanje i održavanje rezidencija širom sveta troši 75 miliona dolara mesečno. Depp ima dvorac u Francuskoj, nekoliko ostrva na Bahamima, niz kuća u Hollywoodu i potkrovlja u centru Los Angelesa. Takođe ima farmu konja u Ketuckyju.

U periodu od 2007. do 2008. godine kupio je pet penthousea u Los Angelesu, a do sada je prodao dva od pet.

Depp u svom vlasništvu ima 45 automobila na koje mesečno troši milione, dok na jahte troši 18 miliona. Slavni glumac takođe poseduje 70 kolekcionarskih gitara, a na vina iz svih delova sveta mesečno troši 30.000 dolara.

Takođe poseduje mnogobrojne skupocene komade nakita koje često nosi. Prema izveštajima, jednom je ušao u prodavnicu nakita i izašao dijamantskom manžetnom koja vredi 400.000 dolara.

Milione je potrošio na retke i skupe holivudske zbirke. Između ostalog poseduje i haljinu Marilyn Monroe koju je kupio 1999. godine na aukciji kuće Christie's. Navodno ima toliko predmeta da mu je za njih potrebno 12 skladišnih prostora.

Poseduje i zavidnu umetničku zbirku sastavljenu od preko 200 kolekcionarskih dela poznatih umetnika poput Andyja Warhola i Jean-Michela Basquiata.

Depp zapošljava 40 osoba širom sveta, a na njih mesečno troši 300 hiljada dolara. Prema rečima njegovih menadžera, do sada je potrošio oko 10 miliona dolara "podržavajući svoje prijatelje, porodicu i određene radnike". To uključuje troškove života za njegove sestre i pokojnu majku kojoj je kupio multimilionski dom u Hollywoodu.

Takođe je finansirao izdavačku kuću koju vodi njegov prijatelj iz detinjstva. Ipak, njegov najluđi trošak je pet miliona dolara koje je dao kako bi iz posebno napravljenog topa ispalio pepeo pisca Huntera Thompson po Aspenu u Coloradu.

Navodno na Visa kartici još uvek ima 55.000 dolara.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....