•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Embrace of the Vampire (1995)

Osamnaestogodišnju studentkinju opseda zaljubjeni vampir jer u njoj vidi reinkarnaciju svoje najveće ljubavi. Vampiri i ljubav, stari motiv koji se i sada koristi u mnogim filmovima.

Vampir nam u pedeset posto govori u monologu i to na neki kvazi romantični način gde doslovno frazu “ja bi nju (ubaci reč, zavisi da li si romantik ili “fizikalac”) ponavlja na hiljadu načina. Mora doći do nje u roku od par dana ili će umreti, a ne može je uzeti sam nego se ona u tom kratkom roku treba odljubiti od svog dečka.

Da stvari budu “zanimljivije” devojka u igri je odgojena u strogom katoličkom duhu, i veruje da se seks upražnjuje tek nakon venčanja, pa joj ni na pamet ne pada nešto pre braka.

Uz sve to, njen momak je u momentu hormonske eksplozije, pa mu nikako ne prija hladnoća koju dobija od svoje odabrane. U filmu se baš ništa ne događa, osim što vampir dosađuje, i odjednom zatvorena cura postaje seksualnim nabojem ispunjena mlada dama. Ubacite nasumične scene neobuzdanog seksa u snovima, povremene golotinje, malo lezbo scena, Jennifer Tilly u kožnom uskom korsetu…

Film je jedino važan zbog detalja da glavnu ulogu drži Alyssa Milano, i ona je koja je stalno gola i koja se ponaša kao lezbejka tokom celog filma. Na mnogim "sex" sajtovima sa kraja devedesetih su scene u kojima je Alyssa Milano iz ovog filma i onda možete pretpostaviti koliko se toga može videti. Ona i sada super izgleda, a kada se snimao ovaj film imala je 23 godine i pretpostavite kako je tek tada izgledala. Ostatak filma nije vredan ni pomena.

NNT
Žanr:horor, triler
Godina:1995
Reziser:Anne Goursaud
Scenario:Halle Eaton, Nicole Coady
Uloge:Martin Kemp, Rebecca Ferratti, Glori Gold
Uzrast:R
Studio:New Line Cinema
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:92 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...