•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emma Stone: Pre glume bila sam novinarka zaljubljena u internet

Pre nego što je postala glumica, Emma Stone se bavila novinarstvom i bila je toliko zaljubljena u internet da je provodila sate promovišući svoje web stranice.

U intervjuu za Wall Street Journal, mlada glumica objasnila je kako je tada pokrenula i svoju kolumnu u kojoj je delila savete.

"Vodila sam web magazin kojeg je čitalo troje ljudi. Sumnjam u to da su te osobe bili zapravo moja mama koja se krila iza tri različita imena. To je bio period kada blog nije postojao kao opšta pojava", objašnjava Stone u intervjuu i dodaje kako je nekada internet bio puno pitomiji.

"To je bilo vreme kada ljudi nisu bili na internetu 24/7 i kada nije postojao Twitter i Facebook. Danas je sve pretrpano i u tome se više ne snalazim", rekla je Stone čiji se web magazin zvao "Neptune".

"Imala sam kolumnu u kojoj sam nudila savete, gde sam odgovarala na razna pitanja. To je bilo zabavno za jednu 10-godišnjakinju. Volela sam razne vrste fontova i radila sam na njihovom kreiranju, a onda sam ih slala svojim čitaocima", prisetila se Stone.

Takođe, holivudska zvezda je objavljivala bilten za učenike trećeg razreda osnovne škole pod nazivom "Girls’ Locker".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu