•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Enough (2002)

Misleći kako je pronašla muškarca svog života Slim (Jennifer Lopez) zasniva porodicu sa Mitchom (Billy Campbell). Nakon rođenja deteta upoznaje njegovu mračnu stranu koja ju plaši. Bojeći se za sebe i dete napušta ga ali ju Mitch svaki put pronađe...

Slim (Jennifer Lopez) je vredna žena koja smatra kako je u svom odabraniku Mitchu (Billy Campbell) pronašla savršenog muškarca, šarmantnog i duhovitog građevinarca. Započinju idilični zajednički život u predgrađu.

Nakon rođenja njihove ćerke Slim otkriva Mitchevu drugu stranu, onu stranu koja će poverenje, ljubav i porodicno blagostanje pretvoriti u teror i pretnju. U strahu za svoju ćerku, Slim poušava da pobegne, ali Mitch je nemilosrdno progoni.

Ona menja svoje ime, izgled i identitet. Skriva se ali opet iznova biva pronađena. Ne može joj pomoći nko, niti prijatelji niti policija. Odlučuje da joj je dosta straha i bežanja.

Žanr:krimi, drama, triler
Godina:2002
Reziser:Michael Apted
Scenario:Nicholas Kazan
Uloge: Jennifer Lopez, Billy Campbell, Tessa Allen
Uzrast:PG-13
Award:4 nominacija
Studio:Columbia Pictures Corporation, Winkler Films
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:115 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu