•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Entoni Hopkins u kaubojskom Parku iz doba jure

Serija "Westworld" napravljena je prema kultnom SF filmu "Westworld" iz sedamdesetih. Westworld je zapravo zabavni tematski park u kojem se nalaze kauboji-androidi. U jednom trenutku se kauboji pokvare, odnosno tehnologija zakaže i tako počinju nevolje za posetioce i vlasnike.

Priča podseća na Park iz doba jure, što i nije iznenađenje obzirom da je originalni film napisao i režirao Majkl Crihton, autor Parka iz doba jure.

U seriji glumi filmska 'elita' - Entoni Hopkins, Ed Haris i Evan Rejčel Vud, a autor serije je Džonatan Nolan, jedan od scenarista hita "The Dark Knight".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...