•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Escape from the Planet of the Apes (1971)

Film 'Escape from the Planet of the Apes' je treći nastavak hit serijala baziranog na poznatom romanu 'Planeta majmuna' francuskog književnika Pierrea Boullea. Scenario potpisuje nagrađivani Paul Dehn koji uz odličnu režiju Dona Taylora, obilje humora i efektnu masku, kostimografiju i scenografiju nose i izvrsne glumačke interpretacije.

Nakon što u moru pred kalifornijskom obalom vojska pronađe ostatke nedavno prizemljenog svemirskog broda, iz plutajuće kapsule izađe tročlana ekipa sastavljena isključivo od majmuna. Uz narednika, šimpanzu Corneliusa, tu su njegova supruga Zira i majmun-naučnik, dr. Milo. Dok njihov dolazak na Zemlju izaziva neopisivo zanimanje javnosti i medija, na mesto događaja ubrzo stižu naučnik, dr. Lewis Dixon i njegova kolegenica Stephanie Branton.

Shvativši da imaju posla sa posebno inteligentnim i razvijenim majmunima, Lewis i Stephanie se usprotive kad general Winthrop i njegov pomoćnik majmune žele smestiti u kavez s velikim orangutanom.

Mogu li se različitosti prevazići ili je to ipak nemoguća misija?

Žanr:akcija, sf
Godina:1971
Reziser:Don Taylor
Scenario:Paul Dehn, Pierre Boulle
Uloge:Roddy McDowall, Kim Hunter, Bradford Dillman
Uzrast:G
Studio:Twentieth Century Fox Film Corporation, APJAC Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:98 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...