•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eva Mendes otkriva jednostavne beauty trikove

Eva Mendes, lepa glumica latinoameričkih korena oduševljava svojom lepotom i ženstvenim stilom.

Svestrana lepotica oprobala se i u modnim vodama pokrenuvši kolekciju odeće, a sad je na tržište lansirala vlastitu make-up liniju pod nazivom Circa.

Eva je u taj poduhvat ušla sa velikim entuzijazmom, a kako kaže, raduje se da podeli svoje make-up trikove. Glumica ističe da je otkad je postala majka svoju beauty rutinu prilično pojednostavila. 'Ne volim potrošiti puno na doterivanje, a otkad sam postala mama imam još manje vremena. Uspem se našminkati za samo pet minuta! Kod mene se sve vrti oko samo pet proizvoda. Lagana podloga za lice, rumenilo u kremi, korektor, hidratizirajući balzam za usne i olovka za oči', kaže Eva dodajući da joj je korektor zbog podočnjaka omiljeni make-up proizvod. Često pribegava 'uradi sama' rešenjima, posebno otkad je postala mama devojčice Esmeralde Amade.

'Kad se radi o nezi kože, koristim stvari koje mogu naći u kuhinji. Kokosovo ulje pokazalo se kao sjajno sredstvo za hidrataciju kože, a kombinujem jogurt i morsku so za piling. Nakon ovoga koža mi zbilja blista', otkrila je jednom prilikom.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu