•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Failure to Launch (2006)

Konačno je stigao film koji su svi roditelji velikih maminih maza dugo iščekivali. Sarah Jessica Parker ponudi će vam jedinstvenu formulu kako podstaći vašeg sina da se osamostali i postane pravi muškarac. Mame i tate, ne bojite se! Ima nade za vaše odrasle bebe!

Upoznajte Paulu (Sarah Jessica Parker), lepu i ambicioznu mladu ženu s najneobičnijim poslom na svetu. Naime, ova je lepotica kao svoju životnu profesiju odabrala ukroćivanje „maminih sinova" koji se ni u srednjim tridesetima ne mogu odvojiti od roditeljskog doma. Njen novi klijent je Tripp (Matthew McConaughey), šarmantni tridesetogodišnjak koji ima zanimljiv posao, ludi automobil, strast za jedrenje, prekrasnu kuću i roditelje u njoj! Poziv upomoć Trippovih roditelja, Ala (Terry Bradshaw) i Sue (Kathy Bates), koji se nadaju kako će njihov mezimac konačno postati samostalan muškarac, za profesionalku poput Paule, koja svojim lukavim planom navede "mamine sinove" da se u nju zaljube pa ih ostavi zbog njihove nezrelosti kako bi se na kraju odselili od kuće, zavesti Trippa nije nikakav problem. Sve dok se ne zaljubi u njega...

Mladi, ali uspešni reditelj Tom Dey okupio je zvučna holivudska imena u ovoj urnebesnoj komediji obojenoj romantikom o maminoj mazi koja se ni u svojim srednjim tridesetima nikako ne može odvojiti od mamine suknje. Glumačku ekipu predvode omiljeni glumci prvenstveno ženske publike - lepotan Matthew McConaughey ("Sahara", "Kako se rešiti dečka u 10 dana") i uzor mnogim devojkama, slavna Carry iz "Seks i grada", Sarah Jessica Parker. Nikako se ne sme zanemariti ni sporedna uloga veličanstvene Oskarovke Kathy Bates. Ako ste u potrazi za filmom koji će vas 90 minuta neprekidno nasmejati ili kom želite vašu ljubav/sina naučiti važnoj životnoj lekciji, "Kod kuće je najlepše" svakako je pravi izbor za vas.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2006
Reziser:Tom Dey
Scenario:Tom J. Astle, Matt Ember
Uloge:Matthew McConaughey, Sarah Jessica Parker, Kathy Bates
Award:5 nominacija
Studio:Paramount Pictures, Scott Rudin Productions, Failure to Launch Productions
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu