•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fanovi nisu oduševljeni naslovom novog dela filma 'Star Wars'

Zvanični naziv sedme epizode Star Wars franšize napokon je saopšten, a prema komentarima fanova, novi film J.J. Abramsa već je naišao na kamen spoticanja.

Naime, film nosi naziv "The Force Awakens" (Sila se budi), a osim fanova ni svetski mediji poput Huffington Posta i Guardiana nisu oduševljeni izborom koji smatraju "preteranim".

Film će ugledati svetlo dana 2015. godine, ali to neće sprečiti fanove da Twitter preplave uglavnom negativnim komentarima.

"Film se treba zvati 'Doslovno bilo koji drugi naslov'", napisao je Dave Itzkoff, a Dan Milano tvrdi da je umesto "The Force Awakens" u naslovu trebalo stajati "The Forced Disney Sequel" (Forsirani Disneyjev nastavak).

Naime, najveći ljubitelji legendarnih filmova Georgea Lucasa još uvek ne mogu prežaliti činjenicu da je tvorac franšize istu prodao kompaniji Disney.

Ipak, ako je suditi prema ranijim radovima J.J. Abramsa, kao što su "Cloverfield", "Star Trek Into Darkness" i "Mission: Impossible – Ghost Protocol", možemo očekivati dobar spoj akcije, trilera i misterije.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...