•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Festival u gostima: Mikro festival amaterskog filma, sreda 21.6.

Dom kulture „Studentski grad“

Sreda, 21. jun, 19.30, Mala sala

Festival u gostima

MIKRO FAF

Mikro festival amaterskog filma – MikroFAF je platforma koja od 2010. godine okuplјa autore uradi sam produkcije i otvara prostor svim filmskim entuzijastima koji stvaraju u ograničenim(mikro) uslovima i izražavaju se u kratkoj (mikro) formi. Kroz svoje aktivnosti festival promoviše umetničke slobode, fokusirajući se na amaterizam, gerilski film, art brut, lonj-fi, eksperimentalne forme i samoorganizovanost u stvaralaštvu.U prethodnih sedam godina, projektujući kratke filmove gde god su stigli da razvuku platno – na ulicama, u kafanama, na trgovima i ćoškovima, skvotovima, kulturnim centrima i stanovima, organizatori festivala su okupili preko 300 autora i prikazali preko 400 najrazličitijih video-ostvarenja sa svih kontinenata.

U okviru Filmske srede imaćete priliku da pogledate retrospektivni program filmova koji su tokom sedam izdanja festivala osvojili Mikropolis nagrade, dobili specijalna priznanja ili privukli veliku pažnju publike, sa fokusom na domaćim autorima.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...