•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film '12 majmuna' postaje TV serija

Film "12 majmuna" u kojem igraju Bred Pit i Brus Vilis, postaje TV serija, koja će biti emitovana od januara, 2015.

Engadget.com prenosi da će prva sezona imati 12 epizoda, i da će priča biti slična onoj koju smo gledali u igranom filmu.

Priča u filmu počinje 2035. godine. Tajanstveni virus je krajem 1996. počistio čovečanstvo, a preživeli su se sklonili u podzemlje. Uspevaju da naprave vremensku mašinu i u prošlost šalju Džejmsa Kola sa zadatkom da otkrije tajanstvenu armiju dvanaest majmuna koja je, kako legenda kaže, raširila virus. Naš junak greškom dospeva u 1990. godinu i tamo, zbog svoje priče završava u ludnici.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...