•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film 'Džeki' Pabla Larena na 45. Festu

Čileanski producent i reditelj Pablo Laren prošle godine predstavio se svetu sa čak dva nova naslova, oba inspirisana stvarnim istorijskim događajima, a srpska publika će na Festu gledati dugo očekivanu "Džeki".

"Nerudu" Pabla Larena beogradska publika je imala prilike da pogleda u toku novembra na festivalu "Slobodna zona", a u programu "Fest 45 Gala" biće potresna biografska priča o jednoj od najintrigatnijih žena u istoriji.

Žaklin Buvije, Džeki Kenedi ili Džeki Onazis ostala je upamćena zbog svog istančanog stila i misterioznog osmeha, a maestralna Natali Portman je upravo zbog uloge nekadašnje prve dame nominovana za Oskara.

Čuvenu Džeki igralo je već nekoliko različitih glumica, a njena životna priča bila je predmet brojnih dokumentarnih filmova i televizijskih drama.

Zanimljivo je, ipak, kako je Larenova Džeki jedino od ovih ostvarenja u potpunosti posvećeno samo impresivnoj ženi tragično stradalog američkog predsednika.

U filmu "Džeki" Laren je odabrao da se bavi danima nakon atentata na njenog supruga, događaja zapamćenog između ostalog po ružičastom Šanel kostimu isflekanom svežom krvlju.

Posebna pažnja posvećena je kostimu, budući da je Džeki bila modna ikona, simbol sofisticiranosti i staloženosti.

Čitav projekat je inicirao i producirao dugogodišnji saradnik Natali Portman, reditelj Daren Aronovski, a osim poznate američke glumice, u filmu igraju još i Piter Sarsgard i Džon Hurt.

Projekcije filma "Džeki" u Sava centru su 3. marta u 19 sati i 4. marta u 13.30 sati.

Za 45. Fest je u prvih pet dana prodato više od 20.000 ulaznica.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...