•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fondacija Georgea Clooneya otvara škole za decu sirijskih izbeglica

Fondacija Georgea Clooneya planira da otvori sedam javnih škola za decu sirijskih izbeglica.

Clooneyeva Fondacija za pravdu je objavila novo partnerstrvo s Googleom, HP-om i Unicefom kako bi omogućila obrazovanje za više od 3.000 izbegličke dece u Libanu.

George i Amal Clooney navode u današnjem saopštenju da se fondacija obavezala da prikupi više od dva miliona dolara za obrazovanje sirijskih izbeglica s ciljem da spreči da hiljade mladih ljudi postane "izgubljena generacija".

Bračni par tvrdi da su sirijska izbeglička deca "žrtve geografije i okolnosti" kojima bi formalno obrazovanje moglo pomoći da to prevaziđu, prenosi Associated Press.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...