•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Foto-konkurs 'Kod kuće'

Povedite celo odeljenje na specijalnu projekciju filma „Kod kuće“

FOTO-KONKURS "KOD KUĆE 3D"

Do 5. aprila pošaljite nam zanimljivu fotografiju vašeg odeljenja u znaku ljubičaste boje, i osvojite ulaznice za celo odeljenje za sinhronizovani bioskopski hit.

„Kod kuće“, priča o šašavim, ljubičastim, pomalo nemogućim vanzemaljcima rase Buv i njihovoj potrazi za novim domom u bioskope stiže 21. marta, a povodom ove bioskopske premijere Radio JAT i Vilin Grad organizuju foto-konkurs sa temom „Kod kuće“.

U filmu „Kod kuće“ u nepredvidivom svemiru upoznajemo optimističnu i pomalo nesposobnu vanzemljsku rasu Buv, među kojom se ističe nestašni ljubičasti Ou. Nakon što njegova rasa pronađe utočište i siguran dom na Zemlji, upravo on sve će pokvariti i uzrokovati pravu globalnu katastrofu.

Međutim, neverovatni Ou u celoj nevolji neće biti sam. Napušten od svojih, pronaći će nove prijatelje, devojčicu Tip i njenog mačka, sa kojima će krenuti na put oko sveta u nadi da će popraviti situaciju. Neobičan dvojac upušta se u avanturu svog života, jer su svesni da je na kocki više od intergalaktičkih odnosa.

Fotografija treba da na kreativan i duhovit način predstavi celo odeljenje u znaku ljubičaste boje – deca mogu da se obuku u ljubičasto, imaju neki neobičan ljubičasti detalj, ili da učionicu dekorišu u ljubičastom stilu. Kroz ovo, fotografija treba da opiše lepu školsku atmosferu i govori o drugarstvu.

Učenici treba da se fotografišu pod nadzorom i uz učešće učitelja ili nastavnika, a uz saglasnost roditelja.

Fotografije je potrebno poslati do 5. aprila na adresu pr@vilingrad.rs, sa naslovom „Kod kuće“, i u mejlu napisati broj telefona razrednog starešine.

Autori najkreativnijih fotografija, po izboru žirija koji će činiti tim JAT Radija i tim iz Vilinog Grada osvojiće ulaznice za film „Kod kuće“ za celo odeljenje.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...