•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fredi Princ Jr: Mrzeo sam svaki sekund rada na seriji '24 sata' zbog Saterlenda

Američki glumac Fredi Princ Džunior izneo je vrlo interesantne činjenice sa snimanja popularne serije '24 sata', navodeći, između ostalog, da je zbog glavnog glumca u seriji Kifera Saterlenda čak poželio i da napusti glumu.

"Kada sam radio na seriji '24' bilo je užasno. Mrzio sam svaki trenutak," rekao je glumac za ABC i dodao: "Želio sam da napustim glumu posle toga, pa sam napravio veliku pauzu".

Fredi je rekao kako mu je rad sa Kiferom Saterlendom bio jako naporan:

"On je najveći neprofesionalac sa kojim sam radio, ovo ne pričam samo da bih ga blatio, reći ću mu to i u lice. Mislim da će svi koji su sa njim radili, reći isto."

Glumac se požalio i kako je morao da skida cipele u scenama sa Kiferom da ne bi bio mnogo viši od njega.

Povodom ovih komentara oglasila se i PR služba Kifera Saterlenda:

"Kifer jeste radio sa Fredijem pre više od 5 godina i ovo je prvi put da je on nešto loše rekao za Kifera, koji je uživao radeći sa njim i želi mu sve najbolje".

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu