•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Free Willy: Escape from Pirate's Cove (2010)

Kira je prinuđena da protiv svoje volje napusti Australiju da bi živela sa svojim dedom kojeg jedva poznaje, u njegovom propalom tematskom zabavnom obalskom parku u Južnoafričkoj Republici.

Kći udovca, veterinara iz zoološkog vrta u Australiji, jedanaestogodišnja Kira (Bindi Irvin) obožava životinje. Ali kada se njen otac povredi i mora da leži u bolnici nekoliko meseci, Kira je prinuđena da ode kod svog dede Gasa (Bo Bridžis) u Južnu Afriku. Kira ne želi da ostavi oca, niti da ode u nepoznatu zemlju, kod dede kojeg jedva poznaje.

Pošto stigne u Južnu Afriku, Kira je još razočaranija kada otkrije da je Gas vlasnik razrušenog tematskog parka na obali, koji ubrzano gubi svoje goste zbog suparničkog parka čiji je vlasnik Rolf (Stiven Dženings). Ipak, Gasov posao dobija čudesan podsticaj kada snažna oluja zarobi bebu kita-ubice u njegovoj laguni, pretvarajuć park u glavnu atrakciju čitavog kraja. Orka, koju je Kira nazvala Vili, ima nerazvijeno čulo eholokacije – procesa zahvaljujući kojem kitovi love i kreću se po okeanu – zbog čega je njegov opstanak u divljini van ovog jezerceta, nemoguć. Ali Kira shvata da će orka ubrzo da preraste lagunu. Gas misli da je jedini izbor da proda Vilija Rolfovom uspešnom parku, gde će kit biti bezbedan... Ali zarobljen zauvek. Kako ističe vreme pre nego što će Rolf zauvek prisvojiti Vilija, Kira mora da nađe način kako da obuči mladog kita da opstane na otvorenom moru i bude zauvek slobodan.

Upoređivati ovaj film sa filmovima Free Willy 1, 2 i 3 koji čine jedan od uspešnijih serijala je totalno neumesno jer on nema apsolutno ništa sa njima, a što je najgore nije ni toliko zanimljiv tako da će ovaj film verovatno gledati oni koji su već sve ostalo pogledati u svojoj kolekciji ili oni koji nemaju kablovsku i ne može ništa pametnije da nađu na televiziji.

Žanr:avantura, drama, porodični
Godina:2010
Reziser:Will Geiger
Scenario:Will Geiger
Uloge:Beau Bridges, Mike Falkow, Bindi Irwin
Uzrast:PG
Studio: ApolloMovie Beteiligungs
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila