•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Friends with Money (2006)

Film prijateljice pune love istražuje promenljive odnose između četiri žene, čije je dugogodišnje prijateljstvo ugroženo velikom razlikom u materijalnom stanju.

Tri drugarice sa novcem, Freni, Džejn i Kristin, dele zabrinutost za Oliviju, kojoj ne uspeva da sastavi kraj sa krajem ni da održi vezu — bar prema njihovom shvatanju stvari. Ali njihovo grupno istraživanje izvlači na videlo sumnje i nedoumice koje one same gaje u pogledu svojih brakova i karijera.

Konačno, Olivija pronalazi stabilnost na neočekivanom mestu, ali njenu sreću kvari surova stvarnost iznenada rasturenih života njenih drugarica. Rezultat je bolno - komično ispitivanje savremenog života koje je istovremeno brutalno iskren i uzvišen.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2006
Reziser:Nicole Holofcener
Scenario:Nicole Holofcener
Uloge:Jennifer Aniston, Frances McDormand, Catherine Keener
Uzrast:R
Award:2 osvojene
Trajanje:88 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...