•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fun in Acapulco (1963)

Za ljubitelje legendarnog Elvisa Presleya film 'Fun in Acapulco' je nešto šta se jednostavno ne propušta.

Mike je bivšši artist na trapezu, koji nakon nesreće u cirkusu u kojoj je poginuo njegov brat, odlazi u Meksiko kao član posade na brodu. Međutim dobija otkaz koji mu namesti poslodavčeva maloletna kći, jer joj nije uzvratio naklonost.

U potrazi za novim poslom pomažže mu dečak Raoul koji postaje njegov menadžer i odvodi ga u hotel gde je zamenio bolesnog pevača.

Mike upozna spasioca na bazenu, svetskog prvaka u skakanju sa stena i ronjenju, Morena čija devojka, prekrasna Margarita, odmah padne Mikeu za oko. Da bi se mogao takmičiti za njenu naklonost i Mike se zaposli u istom hotelu kao spasilac.

Uskoro Margarita postaje ljubomorna na lepu matadoricu Dolores koja odluči da pokaže svoje čari mladom pevaču. Zbog ljubavi prema Margariti Mike će pobediti svoj strah od visina.

Elvis, lepe devojke i dobra muzika su zagarantovani u ovom filmu.

Žanr:komedija, muzički
Godina:1963
Reziser:Richard Thorpe
Scenario:Allan Weiss
Uloge:Elvis Presley, Ursula Andress, Elsa Cárdenas
Uzrast:PG
Studio:Hal Wallis Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...