•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Funny Lady (1975)

Film o poznatoj pevačici Fanny Brice (Barbra Streisand) oduševiće vas svojom realnom i svima bliskom tematikom, uverljivom glumom, sjajnom režijom, kao i fantastičnim muzičkim elementima...

Slavna pevačica Fanny Brice (Barbra Streisand) nalazi se pred životnom prekretnicom izgubivši životni cilj; još uvek zaljubljena u bivšeg muža i bez posla koji bi ju zadovoljio kao umetnicu. Billy Rose, tekstopisac sa vlastitim noćnim klubom, nudi joj priliku za novi početak.

Slomljena priznanjem bivšeg muža, Nickyja, da je oženio stariju, bogatu ženu, ona se okreća Billyju koji, osim poslodavca, postaje i njen životni odabranik. Ali susret s Nickyjem u Hollywoodu u njoj pobuđuje stare strasti pa priznaje Billyju da ne može odoleti ponovnom susretu s velikom, bivšom ljubavi. Okrutna spoznaja da joj Nicky ipak više nije privlačan, opet ju vraća Billyju, koji je u međuvremenu započeo intimnu vezu sa zvezdom iz svog showa. Fanny je ponovno sama, ali ovoga puta shvata da može samostalno kročiti kroz život.

Višestruko dokazani reditelj Herbert Ross ("Boys on the Side", "My Blue Heaven") i sjajna, šarmantna glumica Barbra Streisand ("Mona Lisa Smile", "Meet the Fockers") samo su neki od razloga što je ova romantična komedija dobila nominacije za čak pet Oscara.

Pouka ovog dela bliska je svima nama i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima: tek kad izgradimo svoju ličnost do te mere da možemo živeti samostalno, zadovoljni sami sobom, bićemo spremni zadovoljno kročiti u odnose s drugima!

Žanr:muzički, komedija, drama
Godina:1975
Reziser:Herbert Ross
Scenario:Arnold Schulman, Jay Presson Allen
Uloge:Barbra Streisand, James Caan, Omar Sharif
Uzrast:PG
Award:Nominovan za 5 Oscara, 6 nominacija
Studio:Columbia Pictures Corporation, Rastar Pictures, Vista
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:136 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...