•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gary Oldman u natprirodnom trileru 'Mary'

Nagrađivani glumac Gary Oldman, za kojeg se već sad priča da je potencijalni dobitnik Oskara za svoju ulogu Winstona Churchilla u filmu Darkest Hour, dobio je ulogu u trileru Mary Tucker Tooley Entertainmenta i Entertainment One-a.

Mary u središtu radnje ima porodicu koja se nalazi u problemima, ali uspe da kupi stari brod na aukciji s nadom da će tako započeti novi posao. Ali, ubrzo će saznati da brod krije velike tajne na otvorenom moru...

Film će režirati Michael Goi, verojatno najpoznatiji po radu na Američkoj horor priči i Salemu koje je režirao i na kojima je radio kao snimatelj. Scenario je napisao Anthony Jaswinski (Opasnost iz dubina). Produkcija filma Mary će početi u Alabami krajem ovog meseca.

Oldmanov spomenuti najnoviji film Darkest Hour, koji je režirao Joe Wright, predstavljen je 1. septembra na Telluride filmskom festivalu i biće prikazan na TIFF-u 10. septembra. Čim je prikazan je dobio odlične reakcije i kritike i publike i vrlo je verojatno da će biti jedan od kandidata i favorita za Oskara.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...