•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glavni likovi serije Game of Thrones novim kostimima poručuju da su spremni za zimu

Televizijska mreža HBO predstavila je novi promotivni video koji nam otkriva neke zanimljive detalje sedme sezone popularne serije Game of Thrones, koja počinje sa emitovanjem 16. jula.

Naime, u videu se mogu videti novi kostimi glavnih likova serije, kojim svi poručuju kako su spremni za zimu. Tako Jon Snow ili kralj Severa nastavlja da nosi svoje veliko krzno. Majka zmajeva je svoje svetle i lepršave haljine zamenila kožnom haljinom sa lancem i ogrtačem boje kestena. Kraljica Cersei Lannister nosi svoju srebrnu krunu sa ukrašenim, metalim naramenicama, što je nosila i u šestoj sezoni serije. Sansa Stark kopira brata Jona Snowa sa krznenim ogrtačem i kožnim trakama. Njihova mlađa sestra takođe je u kožnom i krznenom odelu sa njenim poznatim mačem Igla, što nam govori kako je napredovala u njenom putu prema severu. Jamie Lannister zadržao je svoje kožno odelo koje se uklapa sa njegovom lažnom, zlatnom rukom.

Iako trailer za novu sezonu serije ne daje nikakve informacije o budućim radnjama, poznato je da će se u sedmoj sezoni za prestolje boriti Cersei, Daenerys i Jon, ali i da Noćni kralj ima moć da uništi sve do Kraljevog Grudobrana.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...