•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac Patrick Stewart priznao da svakodnevno koristi marihuanu zbog artritisa

Glumac Patrick Stewart je otkrio da svakodnevno koristi marihuanu kako bi se izborio sa artritisom, zbog čega podržava terapeutsko korištenje biljke, kao i program kojem je cilj predstavljanje zdravstvenih prednosti marihuane u Velikoj Britaniji.

Zvezda "X-Mena" je u svom saopštenju biomedicinski program Univerziteta Oxford nazvao "važnim korakom napred u polju istraživanja u Britaniji koja se predugo suzdržavala zbog predrasuda, straha i neznanja".

"Pre dve godine sam bio kod lekara u Los Angelesu koji mi je dao recept za legalnu kupovinu proizvoda od marihuane, od registrovanog prodavca. Rekao mi je da bi mi mogli pomoći u borbi protiv artritisa. Kupio sam mast, sprej i hranu od marihuane. Mast pruža osećaj olakšanja, ali je previše masna tako da se može koristiti samo noću. Sprej je jako koristan i nanosim ga na prste nekoliko puta dnevno", naveo je glumac.

Stewart ističe da su mast i sprej značajno smanjili ukočenost i bol u njegovim rukama, te da nije imao nikakve negativne nuspojave.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...