•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumci Sacha Baron Cohen i Isla Fisher postali roditelji po treći put

U porodici slavnih glumaca stigla je prinova. Komičar Sacha Baron Cohen, na velikim se platnima možda glupira do besvesti, ali kada je u pitanju njegov privatni život, on je vrlo uzoran suprug i otac.

A njegova lepa supruga Isla Fisher pre 3 dana rodila je njihovo treće dete. Podsetimo, par već ima i 7-godišnju kćer Olive i 4-godišnju Elulu.

Zbog majčinskih obaveza, Isla je odlučila i nakratko odustati od glume pa je tako odbila ulogu u nastavku uspešnog filma "Now You See Me".

- Porodica je moj apsolutni prioritet pa je puno ugodnije igrati sporedne uloge. Ili češće. Takvi likovi su često puno zanimljiviji i tako možeš biti glumac s karakterom - otkrila je crvenokosa glumica 2013. godine za Telegraph.

Priznala je i kako joj je ova trudnoća bila najteža dosad zbog jutarnjih mučnina, a brak s jednim od najpoznatijih komičara opisala je kao "dobitak na lutriji".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...